شما به کدام یک ازهنرهای زیر بیشترعلاقه مندید؟

آمار مطالب

کل مطالب : 458
کل نظرات : 356

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 6

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 852
باردید دیروز : 74
بازدید هفته : 852
بازدید ماه : 2201
بازدید سال : 2201
بازدید کلی : 183984

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان هنر کده طلایی و آدرس 

ahlehonar.LXB.com 

لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 852
بازدید دیروز : 74
بازدید هفته : 852
بازدید ماه : 2201
بازدید کل : 183984
تعداد مطالب : 458
تعداد نظرات : 356
تعداد آنلاین : 1



تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : فرهمندی
تاریخ : پنج شنبه 16 مرداد 1393
نظرات

 

شامی لپه

مواد لازم


– گوشت بدون چربی نيم کيلو

– لپه 250 گرم

– پياز 2 عدد

– تخم مرغ 4 يا 5 عدد

 – روغن نيم کيلو

– نمک و فلفل و دارچين کمي

– زعفران نصف قاشق چايخوری

 
طرز تهیه


گوشت را بعد از خرد کردن با پياز مي پزيم و لپه را نيز با يک عدد پياز می پزيم ، گوشت ر ا با دستگاه خرد مي کنيم و لپه را نيز چرخ مي کنيم با هم مخلوط مي کنيم تخم مرغ ، دارچين ، نمک ، فلفل و زعفران را به مواد اضافه مي کنيم خوب مالش ميدهيم تا خوب مخلوط شود و خمير سفت بدست آيد ، خمير را اندازه نارنگي بر مي داريم گرد مي کنيم بعد وسط آن را يک سوراخ مي کنيم تا خوب وسط آن نيز سرخ شود . در تابه کوچکتر با روغن بيشتر بايد سرخ شود.


تعداد بازدید از این مطلب: 1452
موضوعات مرتبط: شامی , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

/weblog/file/img/m.jpg
JerryDub در تاریخ : 1396/4/12/1 - - گفته است :
hwmy6vqk71qn6b4zaj

<a href="http://google.us">google</a>

<a href=http://google.us>google</a>

dogz1614d96uiljo7o


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود